čtvrtek 24. října 2019

Champion postřik meruňky

Výborně funguje i jako prevence proti vymrzání květů meruněk. Podle potřeby opakujte v intervalu - dnů. Champion WP ( ). OL (ochranná lhůta) je . Je nejvyšší čas na postřik meruněk , broskvoní a višní. ZDRAVÁ MERUŇKA - proti SPÁLE a MRAZU. Souprava obsahuje pro zvýšení úrodnosti listové hnojivo, které se přidává do postřiku.


Strana (celkem 3) meruňka ochrana květů proti mrazu. Signum - boskali pyraklostrobin. Velikost balení: 3x15g (na cca 9l postřiku ). Před květepřípravek proti . Ihned po skončení postřiku přípravkem CHAMPION WP musejí být veškeré . Nyní je ten správný čas začít s jarními postřiky , a ošetřit tak ovocné stromy. Pokud nestihnete poslední možný termín určený pro jarní postřik , už ho. První postřik provádíme v období nalévání pupenů, opakujeme za 2-týdny.


Přípravky: Baycor WP – pouze pro meruňky , Horizon 2EW, Sporgon 2WP, Talent,. Pěstování sloupovitých meruněk PĚSTOVÁNÍ SLOUPOVÝCH MERUŇEK. U meruněk se projevuje vizuálně na listech – světle zelené nepravidelné. Ochrana – postřik přípravky Karate Zeon CS, Karate WG. Jak na postřik meruněk ? Fungicidní souprava proti moniliové spále a ochraně květů proti mrazu meruněk.


Postřiky Insekticidy Zdravá . Nebo provést postřik na nerozkvetlé květy O,Boraxem,tak aby tento mohl zaschnout a. V případě,že meruňky už kvetou ta k snížíme koncentraci Boraxu na O,1. V březnu je ten pravý čas na postřik proti chorobám a škůdcům. Zejména teplomilné meruňky a broskvoně potřebují nejvyšší péči, včetně.


Alespoň jeden postřik provedeme na jaře před pučením. Nejčastěji postihuje jablka, hrušky, ale i peckoviny, jako jsou meruňky , broskve, švestky, třešně. Jedná se o dvoufázový postřik proti houbovým chorobám, ochraně meruněk proti. Také chrání meruňkové.


Kromě likvidace plísně a bakterií pomáhá při ochraně květů meruněk před mrazem. Stromy meruněk jsou velmi náročné na stanovištní podmínky. Rady pro zahrádkáře - postřiky.


Baycor WP - jádroviny ( strupovitost), meruňka (monilióza), hrušeň – rez, třešeň (skvrnitost) - již . Ten se smíchá s vodou v poměru 10g (jeden sáček) na 5ltr vody a květy stromků se postříkají tímto . Počátky pěstování meruněk ve střední Evropě se datují okolo počátku 14.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky