čtvrtek 24. října 2019

Dlažby a schodnice

Renomovaní výrobci dlažeb mají ve svém sortimentu i speciální tvarovky - schodnice. Venkovní dlažba na schodiště musí být bezpečná za každého počasí, měla by splňovat také požadavky na snadnou údržbu a musí být designovým klenotem. Poradíme vám s nákupem. Produkty dobře známe.


Vystavujeme v prodejně. Možnost dopravy zdarma.

Praktické protiskluzné dlaždice na schody. Tak to je LAZIO BLACK ze série ARTELEGNO od společnosti Del Conca. Predávame dlažbu na schody, dlažbu na schody mrazuvzdornú, dlažbu na schody do interiéru a exteriéru. Obroušený povrch a ofrézovaná (zaoblená) čelní hrana. Bez povrchové úpravy.


Na objednávku dodáváme i schodnice a parapety přímo na míru, bazénové lemy, krycí desky, desky stolů a pod. Cena je kalkulována vždy podle konkrétního . Kvalitní betonová dlažba a ostatní betonové prvky.

Doplňkem k této dlažbě jsou také schodnice a šlapáky. Do vyprodání všech položek. V našem e-shopu nabízíme velký výběr obkladů, dlažeb , tvarovek cerrad.


Klinkerová schodnice ROT V-Shape 32x30xcm. Interiérové dlažby na schody a schodiště. Schodnice, Kutná Hora. Nov MT CIRRUS BEIGE 50Xdlažba CIRRUS OXIDO 50Xdlažba 50X50.


Xdlažba 30XPEL CITY BLANCO 30Xschodnice 30X60 . Kategorie, imitace dřeva dlažba. Sophistic Beige stopnica z kapinosem narožna - dlažba schodnice s nosem rohová rozměry: 3x 3mm tloušťka: mm odolnost proti opotřebení: PEI . O objemové změny, obklady, oddrenážování, odlupování dlažby , 78. Odvodňovací žlab (v dlažbě ), liniová vpust . Pro lepší údržbu schodů slouží sokl pro schodnici.


Fischer TBB hmoždinka pro upevňování schodnic ks. Dlažba Granitte Grosseto. Keramická dlažba Cerrad Piatto Antracyt schodovka přímá. Mrazuvzdorná dlažba - stavební kamenina, chemická kamenina, komínové vložky a. FEROBET - výrobce betonových prvků: Zámková dlažba , skladebná dlažba , plošná dlažba , vymývaná dlažba , plotové tvárnice, okrasné a opěrné zdi, palisády, .

Povrch kamenné desky je štípaný a tudiž protiskluzový, hrany jsou ručně zasekávané a mají krásný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky