úterý 8. října 2019

Elektrická katrovačka zeminy praha

Díky dlouhému profilu bubnu je pracovní efekt zařízení velmi precizní. Cena elektrické katrovačky vychází kolem deseti tisíc korun. Pronajmu třídičku zeminy Traserscreen DB 1s vlastním motorem.


Jednosítný vibrační třídič pro třídění zeminy , kamene a dalších s. Prosévačka, třídička, katrovačka. Prodám plně funkční . Síta 10x10mm a 16x16mm ( v ceně), elektrický pohon 220V. Vhodné pro malá zahradnictví. Elektrická bubnová kátrovačka zeminy. Po dohodě jsem schopni dovézt i na místo určení . Otvory lze nastavit na velikost až mm, takže se prosévačka hodí na různé druhy prosévaných materiálů: kompost, zeminu , písek, dřevěné piliny.


Kátrovačka , prohazovačka zeminy nepoužitá. Připojení k elektrické. Nabízím kátrovačku , prohazovačku zeminy , v dobrém nálezovém nepoužitém stavu, rozměry. Naši operátoři jsou vám k dispozici od pondělí do pátku vždy od 7:do 16:00. Sledujte nás na: Bezpečné nakupování . Půjčovna Přesívač zeminy rs 400.


Ceník půjčovny strojů a nářadí. Zvýhodněná sazba: 2Kč, 280 . Doba, bez DPH, s DPH. Název a rozměr výrobku (mm), Cena, Pozn.


Na kolečku přivezeme lopatu, kátrovací síto v rámu a hodně tekutin na. KTR - V 8 překlad názvu je: KTR= kátrovačka ,V= Valenta . Je na nich jen tenká vrstva zeminy , která se přemístila za ty roky, takže. Poptávámobilní elektrickou kátrovačku zeminy.


Firmy získají z ePoptávka. Potřebujete udělat práci na stavbě nebo převézt materiál a nemáte dostatečnou techniku? Máme pro vás řešení v podobě malé půjčovny strojů za . Denní pronájem stroje včetně strojníka. Velký výběr Univerzální zemina a příslušenství naleznete online na OBI. Třídění stavební suti a výkopové zeminy a kompostu - Prostějov.


Poptávka: elektrický prosévací stroj na zeminu , funkční kátrovačka – již.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky