pátek 18. října 2019

Dilatace bazénu z pet láhví

Zazimování bazénu doporučujeme realizovat tehdy, když teplota bazénové vody. Láhev musí být v bazénové vodě ponořena asi ze dvou třetin. Koupací sezóna je již za námi a je načase připravit bazén na zimní období,. Do skimmeru je nutné vložit dilatační prostředky, které jej ochrání.


Mobilní bazény problematika zazimování vůbec nezajímá, protože jejich konstrukce. Také jsou o mnoho estetičtější než plastové lahve. Dilatační plováky může. I přesto se dá zazimování bazénu i zahradního nábytku zvládnout. Ve specializovaných obchodech je možné sehnat plastové dilatační plováky,.


Pomocí síťky umístěné na teleskopické tyči odstraňte z bazénu. Pokud je to potřeba, použijte proti zamrznutí vody dilatační plováky. Místo dilatačních plováků můžete použít i Pet lahve naplněné z části pískem.


Svažte je a vytvořte z nich řetěz. Uložit bazén k zimnímu spánku, aniž byste ho před tím museli vypustit. Pro nadzemní i zapuštěné bazény. S blížící se zimou nastává čas pro zazimování venkovního bazénu a uskladnění. Případně můžeme využít speciálních dilatačních plováků.


Lze je zakoupit u prodejce. Umísťují se volně na hladinu bazénu a dovnitř se vkládá bazénová tableta. Patříte k milovníkům koupání a léto byste si bez bazénu nedokázali. Připravte svůj bazén na zimu ještě před příchodem prvního mrazu! Pokud svůj bazén na zimu vybavíte dilatační mi plováky, tak už se.


Vhodná doba pro zazimování bazénu je když teplota bazénové vody klesne pod 10°C. Při zazimování bazénu je rovněž nutné myslet i na bazén samotný a jeho ochranu před silou rozpínajícího . PET lahví a veškerých nečistot. Nyní už stačí jen bazén. Zimní zátka pro ochranu bazénových trysek – průměr 2“ (mm).


Mezi nejčastěji žádanou službou je zazimování a odzimování bazénů. Na zazimování bazénu lze objednat specializovanou firmu, ale může ho bez obtíží. Do vody připravené na zimu je třeba vložit dilatační plováky.


Teď už je nejvyšší čas bazén připravit na zimu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky