čtvrtek 31. října 2019

Elektrická kátrovačka zeminy

Elektrická bubnová kátrovačka zeminy. Doba zapůjčení a cena dohodou. Po dohodě jsem schopni dovézt i na místo určení . Kátrovačka zeminy - elektrické kátro - inzerce, prodám.


Nabízím kátrovačku, vhodná na zahradu i na stavbu. Díky dlouhému profilu bubnu je pracovní efekt zařízení velmi precizní. Cena elektrické katrovačky vychází kolem deseti tisíc korun. Kapesní třídička zeminy Hůla - Duration: 2:29.


ELECTRIC SOIL SIFTING SIEVE. Určitě by podle vlhkosti a jílovitosti zeminy chtělo sklon přizpůsobovat. Inzerát Prohazovačka – katrovačka s okem 19mm v okrese Praha-výcho cena 490Kč, od Petr K. Dosud naše práce probíhala přibližně takto: jako rodina jsme si vyčlenili víkend na to protivné kátrování, které zabere minimálně celý den. Prosévačka, katrovačka zeminy ze staré míchačky.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Název a rozměr výrobku (mm), Cena, Pozn. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Zahrada uživatele Fox. Poptávka: elektrická kátrovačka , bubnová, Plzeň a okolí - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Zkuste to také, služba je zdarma. Do síta se nabírá materiál podobně jako do lžíce. Katrovačka na prosívání zeminy. LŽÍCE, KLADIVA, VRTÁKY, KLEŠTĚ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky