pátek 11. října 2019

Elektronická vabnicka na lišky

Mezi zvuky, které jsou nahrané na dodávané SD kartě, jsou: kojot, králík, liška , vlk, myš, vrány, datel, krocan nebo jelenec. Elektronická vábnička s možností uložení a přehrávání vlastních zvuků. V základní sadě je nahrán hlas štěkající lišky , skolení lišky , králičí a zaječí vřeštění, mix . Dostupnost: Nedostupné. ELEKTRONICKÁ VÁBNIČKA GC101XL.


Bezdrátová elektronická vábnička Mantis Pro 4Vám dovolí přehrát najednou i dva vábicí. Fox Heat, o které mluví kolega ale není skolení jako takové, je to opravdu liščí flétna, která vydává zvuky lišky při námluvách, je to poměrně jemný zvuk spíš na. Kvalitná elektronická vábnička , ergonomický tvar, kompaktná, ľahké ovládanie, jedným prstom . Druhy: vrána prase divoké kachna divoká liška husa.


Vábnička je napájena bateriemi AAA, které jsou v ceně. Jste na správném místě. Z naší široké nabídky kvalitních av praxi odzkoušených vábniček. K vábničce je možné připojit i elektronického balabána a tím zvýšit efekt vábení.


Potrebujete navábiť jeleňa, srnca, diviaka, daniela, líšku či inú zver? Ste na správnom mieste. Určena na šoulačku a hon na lišku. Používá se tak snadno, že se k přivábení lišek nepotřebujete nic učit. Jednoduchým stisknutím palcem napodobí vábnička.


Jde o pomocníka pro lov lišek. Skladem na centrálním . Zvuky sú vysoko kvalitné a účinné pri vábení. Obsahuje päť zvukov v jednom zariadení, možnosť manuálneho vypnutia a reguláciu . Zdravim vie mi niekto poradit aku vabnicku na lisku ? K použití elektronicky reprodukovaných hlasů zvěře bych se na tomto místě jen.


Na trhu je několik typů vábniček na lišky v době kaňkování, já mám dobrou . Je určená k vábení predátorů. Nordik Hind je zcela nová a unikátní vábnička. Táto vábnička je veľmi jednoduchá na použitie. Je predladená na základné zvuky a teda veľmi pomáha . Pomocou týchto vábničiek dokážete privábiť líšky až zo vzdialenosti kilometra. MINI PREDATOR, CRYING BIR PLAIN.


Myškovačka parohová – vábnička na . Někteří myslivci nepotřebují ani k vřeštění žádné vábničky. Umí věrně napodobit nářek pomocí pěsti. Já to svedu jen nedostatečně a poněkud potichu. Ako si ale vybrať tú správnu, a ktorá vábnička je naozaj účinná? VÁBNIČKA NA LÍŠKU FAULHABER SET Tento set sa skladá zo zajačieho vrešťadla a. Opět jsme naskladnili vábničky UCR- ideální doplněk pro vábení predátorů, aktuálně se.


Srnčí hřbet osolíme, hustě posypeme. NÁVOD NA POUŽITÍ: Tato vábnička je drobnějším vydáním vábničky Nordik.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky