pondělí 18. listopadu 2019

Chloroza paprik

Chloróza je další z fyziologických nemocí, které jsou zapříčiněny nedostatečnou. Nedostatek železa u zeleniny - chloróza. Dobry den, zacali mi asi pred dnama zloutnout dve papriky ve skleniku. Nevite dle fotek cim to muze byt.


Mezi choroby paprik (ale i další zeleniny, ovoce nebo okrasných rostlin) patří chloróza , ze škůdců se podíváme na Vrtalku a Zavíječe . Chloróza se projevuje nejdříve na mladších, později na starších listech, jejich vrcholy. Galerie FAQ Obsah fóra Pěstování chilli paprik - Vše o chilli papričkách Otázky týkající se rostlin a plodů. Zrejme lehci chloroza. U rajčat a paprik může mít nedostatek draslíku za následek metlovitý. Speciální koncentrované listové hnojivo se zvýšeným stimulačním účinkem určené k listové výživě rajčat, paprik , okurek a další plodové zeleniny.


Chloróza , BOLIKEL FE, FERROVIT, FYTOVIT, aplikovať v14-dňových intervaloch, cez zimu aplikovať nevápenatý organický materiál ako kompost, listovku, . Výsevy paprik a chilli. I když se v únoru již dny znatelně prodlužují, stále zůstává dle kalendáře měsícem zimním. PhRLe{display:inline-block;overflow:hidden;top:1px;position:relative;background:url(/images/nav_logo299.png) no-repeat -100px -260px;height:13px;width:65px;}. PhRLe span{display:block;background:url(/images/nav_logo299.png) no-repeat -100px -275px;height:13px;width:65px;}. DBFd{margin-top:1em;margin-bottom:1em}.


AaVjTc a{display:block}. G0iuSb{text-decoration:none}. YyVfkd{font-weight:bold}#foot.


SJajHc{background:url(/images/nav_logo299.png) no-repeat;overflow:hidden;background-position:0;height:40px;display:block}.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky