pátek 29. listopadu 2019

Dřevené koryta

Vyrábíme různé typy dřevěných koryt a žlabů do vašich zahrad a dvorků. Dřevěné koryta je možné použít na zadržování dešťové vody, napájení dobytka nebo . Nabízíme různé velikosti, délky i provedení od jednoduchých koryt bez zdobení až k zakázkovým výrobkům s vyřezávanými hlavami. Koryta také mohou spojovat dřevěné sudy.


Současně s koryty je . Kreatívne nápady ako využiť drevené koryto. Koryto nebo žlab je vytesáno z kamene, dřeva nebo určitého kovu a slouží k podávání potravy zvířatům (například ve stájích). Historické dřevěné korýtko. Predám velmi stare drevené zabijackove koryto dlhé 2m nale.


Koryto - masivní z kulatiny Rozměr koryta lze přizpůsobit Vašemu přání. Na fotografii rozměr 100cm - za uvedenou cenu. Možno namořit do určitého. Cena: Nabídněte, Lokalita: Příbram. Dům a zahrada - Prodam koryta bazar.


Prodám 2x koryta nepoškozené. Hladič kůží tvořil dřevěný rám s otočnými čepy upevněnými ve stolici. Ty při každém úderu do koryta pomáhaly posouvat valchovanou jirchu tak, aby další . Drevené dlabané koryto cm. Křece tam vedlo dřevěné koryto , kterým protékala voda.


Na jeho konci byla hromada písku, ve které se hrabali tři muži. Nedůvěřivě na něho hleděli. Hledáte dřevěné koryto ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Pocitvo opracované, ručne dlabané koryto vhodné či už na cateringové účely, ale aj na klasické servírovanie jedla vo veľkom . Na potoce dal kdysi zřídit hráz a od ní vedlo asi dva lokty nad zemí dřevěné koryto podepřené masivními stolicemi z neloupaných kuláčů.


Find this Pin and more on Druhá zahrada inspirace by Pavla Plasilova. Koryto vyrobené z kvalitního přírodního pískovce ( Česká republika), tl. Stáhnout Dřevěná koryta stock videa z nejlepší agentury filmových záběrů s miliony prémiových vysoce kvalitních royalty-free videí, filmových záběrů a klipů za . Tyto venkovní kamenná koryta jsou určená jak pro vnější tak i pro vnitřní použití. Výhodou kamenných koryt z umělého pískovce je jejich vzhled za velmi příznivou.


Mezi naše produkty patří také dřevěná koryta využitelná k vedení vody u různých typů staveb. Několik fotografií námi vyrobených koryt:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky