úterý 19. listopadu 2019

Chmel otáčivý sazenice

Prosím, kontaktujte nás pre bližšie informácie. Scarlett Ščepánová Účtovník. Chlorové vápno (Kittfort) 600g. Cena s DPH : 14Kč. Dostupnost do hodin.


Máte-li nějaký dotaz k tomuto produktu napište.

Upozornění: poslední kus skladem! Datum dostupnosti: Sdílet. Pro domácnostÚklid domácnostiWC a potrubí. Katalogový kód: TL70. Při objednání do hodin bude datum doručení pondělí 06.


Inzerát chlorové vápno , z pozůstalosti, ale nepoužité. Teplice, cena 93Kč, od predmetykprodeji na Sbazar. Popis: cena 93kč s poštovným. Výrobce: Biopharm Martínek s.

Chlórové vápno 600g obsah chloru min. Detailní popis produktu. Má silné oxidační účinky a používá se k dezinfekci prostor. Odebrat z porovnání Porovnat. Example sentences with chlorové vápno , translation memory.


Do dřezu s vodou prostě přidáte jeden pohár chlorového vápna, hodíte do toho . Dále k desinfekci prostorů sloužících k chovu drůbeže, prasat, slepic a králíků. DECORHIT P penetračný náterje vodou riediteľné napúšťadlo určené na hĺbkovú penetráciu savých silikátových podkladov v interiéri a exteriéri ako súvápenné, . Určené na dezinfekciu priestorov, maštalí, kanalizačných odpadov a potrubí, žúmp a taktiež na dezinfekciu priestorov slúžiacich na pestovanie hydiny, prasiat,. Proto chlorové vápno , které bylo připraveno z neúplně vypáleného vápna nebo s použitím chloru obsahujícího kysličník CO není stálé ani v uzavřených, světlo . Vzorec, CaO x CaCl(OCl) x H2O. Správa bola odoslaná. Vapno na bielenie 12kg KITTFORT.


TECHNICKÁ SPECIFIKACE VÝROBKU. Název: CHLOROVÉ VÁPNO STABILIZOVANÉ. Preklad „ chlórové vápno “ zo slovenčiny do angličtiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.


Zpracoval, schválil, uvolnil: Ing.

Podpis: obsah aktivního chlóru min. Savo Proti plísním rozprašovač 500ml. Koncentrovaný kapalný fungicidní přípravek na bázi aktivního chlóru určen na plochy napadené plísněmi. V prostorách, kde se chlorové vápno skladuje není dovoleno skladovat výbušné nebo.


Kyslíkaté sloučeniny chloru , chlorové vápno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky