pondělí 25. listopadu 2019

Choroby a škůdci krmné řepy

Asi od května kladou vajíčka do půdy v blízkosti rostlin řepy. Vylíhlé larvy žijí v půdě a živí se drobnými kořínky. Generace brouků, která bude . Cicla Group, mangol cvikla. Rapacea Group, krmná řepa.


Vulgaris Group, červená (salátová) řepa.

Katalog chorob a škůdců Řepa krmná. Mšice jsou nejvážnějšími škůdci řepy hlavně proto, že se dokáží v krátkém . Jaké jsou rozlišnosti mezi krmnou řepou a cukrovkou? Jaké zásady platí při plečkování cukrové řepy ? Které choroby a škůdce u řepy znáte? Nejmladší listy nebývají nikdy napadeny.


Choroby a škůdci mrkve, Z virových chorob napadá krmnou mrkev žloutenka. Základní varianty technologie pěstování krmné řepy.

Ochrana proti škodlivým činitelům ( plevele , choroby , škůdci ) je integrovaná a spočívá jak v . Bulva cukrovky, stejně tak i krmné řepy , se dělí na tři části:. V této době existuje aktuální nebezpečí poškození škůdci (dřepčíci). Popis škůdce , hostitelské rostliny. Přirozeně napadá také cukrovou a krmnou řepu.


Průvodce pěstováním cukrové řepy. Osevní sledy – zpracování půdy – hnojení – osivo a setí – plevele a herbicidy – choroby a škůdci. Půdní herbicid do cukrovky a krmné řepy. Pyramin Turbo s účinnou látkou chloridazon je určen pro preemergentní a dělené. Informace o plodinách a škůdcích.


Je popisováno její pěstování, typy odrů škůdci a choroby. Potrápit ji dokáží slimáci, mšice a hryzci, případně myši. Slimáky můžeme lovit . Označení krmné řepy „burgyně“ nebo také „burák“ pochází z . Atlas chorob a škůdců řepy - Benada - Knihy.


Kup teď 2Kč s dopravou 3Kč. Háďátko řepné Mšice maková Mšice broskvoňová Drátovci – larvy kovaříků Maločlenec čárkovitý Dřepčík rdesnový Dřepčík .

Vaše domácí zvířata jistě ocení, když jim najdete na Vašem záhonku místo pro výsev krmné řepy. Máme červenou a žlutou. Poznámka: Jednorázově. Vegetační sezonou však.


Krmná řepa - Rdesna, rmeny. Jací jsou škůdci a choroby řepy ? V případě krmné řepy je k dispozici semínko klasické, ze kterého klíčí několik rostlinek najednou, nebo semínko broušené, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky