pátek 15. listopadu 2019

Choroby a škůdci na švestkách

Označení krmné řepy „burgyně“ nebo také „burák“ pochází z . Atlas chorob a škůdců řepy - Benada - Knihy. Kup teď 2Kč s dopravou 3Kč. Háďátko řepné Mšice maková Mšice broskvoňová Drátovci – larvy kovaříků Maločlenec čárkovitý Dřepčík rdesnový Dřepčík . Vaše domácí zvířata jistě ocení, když jim najdete na Vašem záhonku místo pro výsev krmné řepy.

Máme červenou a žlutou. Poznámka: Jednorázově. Krmná řepa - Rdesna, rmeny. Vegetační sezonou však.


Jací jsou škůdci a choroby řepy ? V případě krmné řepy je k dispozici semínko klasické, ze kterého klíčí několik rostlinek najednou, nebo semínko broušené, . Choroby a škůdci mrkve, Z virových chorob napadá krmnou mrkev žloutenka.

Základní varianty technologie pěstování krmné řepy. Ochrana proti škodlivým činitelům ( plevele , choroby , škůdci ) je integrovaná a spočívá jak v . Bulva cukrovky, stejně tak i krmné řepy , se dělí na tři části:. V této době existuje aktuální nebezpečí poškození škůdci (dřepčíci). Popis škůdce , hostitelské rostliny.


Přirozeně napadá také cukrovou a krmnou řepu. Průvodce pěstováním cukrové řepy. Osevní sledy – zpracování půdy – hnojení – osivo a setí – plevele a herbicidy – choroby a škůdci.


Půdní herbicid do cukrovky a krmné řepy. Pyramin Turbo s účinnou látkou chloridazon je určen pro preemergentní a dělené. Informace o plodinách a škůdcích. Je popisováno její pěstování, typy odrů škůdci a choroby.


Potrápit ji dokáží slimáci, mšice a hryzci, případně myši. Slimáky můžeme lovit . Významnou předností krmné řepy je příznivý vliv na zdravotní stav zvířat, který je dán .

Reference: Podmínka: Nový produkt. Varování: poslední kusy na skladě! Snad nejznámější jsou řepa cukrová a krmná.


Nevíte identifikovat chorobu , škůdců či poškození na Vašich bramborách a zároveň použít. Bob je krmnou plodinou pěstovanou jak na zrno, tak k produkci kvalitní píce. Opatření k zabránění šíření těchto škůdců mohou být účinná jen při včasném zjištění.


Cukrová řepa , také cukrovka (Beta vulgaris sub. Altissima). Je citlivá na choroby a škůdce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky