pátek 29. listopadu 2019

Dekoracni modrinova kura

Modřínová mulčovací kůra. Newsletter Akatova kura - Wood Cite . Speciálně připravená modřínová kůra , poskytující vysoce dekorativní a estetický účinek. Tříděná modřínová kůra. Velikost balení: volně ložený.


Oproti klasické smrkové mulčovací kůře modřínová je mastná . Složení: tříděná modřínová kůra. Platba: platba předem na základě zaslané předfaktury. Transportní náklady: cena za dopravu bude určena.


Dekorační modřínová kůra 50l. Důležitý doplněk celkového estetického ztvárnění . Jedná se o kvalitní kůru z borovic a modřínů. Cena za l: 8- Kč.


Drcená a třízená modřínová kůra. Pro mulčování okrasných výsadeb, zabraňuje. CZK Floria dekorační kůra 70l - Vyhledávání na Heureka. Je ideální pod keříky nebo stromy a také na svahovité plochy.


Kůra drcená modřínová - 50l. Upravená smrková drcená kůra. Agro mulčovací kůra borová je 1 ekologicky nezávadný vysoce dekorativní přírodní materiál z kvalitní borové kůry,. K výrobě této mulčovací kůry byla použita čerstvá kůra těch nejušlechtilejších jehličnatých stromů. Kámen - dekorativní žula.


Tekuté hřebíky v tubě 310ml – 73- Kč. Lepící a zdící tmel na pórobeton – 1. Ceny v kompostárnách za 1m Price. Katalogové číslo: - Kategorie: . Dům a zahrada - Mulcovaci kura bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve. Pro dekorační mulčování záhonů z pohledové strany.


DEKORACN MODRINOVA KURA KAMELIE . Mulčovací kůra – – borka borová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky