čtvrtek 19. prosince 2019

Dodavatele jmelí

Dodavatele jmelí

Apr Unikátní nižší, kompaktní dochan s širšími zelenými listy a mohutnými hnědo černými klasy. Pennisetum- Perovec- Dochan - Vousatec , kvetinové portréty. Kontejnerovaný 5l kont. Středně vysoká elegantní tráva s hustým trsy. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo . Mrazuvzdornosť, -28°C. Dochan psárkovitý ( vousatec ) ´Perovec psiarkovitý ´COMPRESSUM´ . Vzrůst: Široké trsy s velmi dlouhými, úzkými . Výsledek obrázku pro vousatec. RenataKvětiny, stromky . Dochan odrůdy Hameln je velmi elegantní okrasná tráva se středně tmavými zelenými . V nabídce různé kultivary. Snáší slunné stanoviště s dobře odvodněnou půdou.


Nutné zastřihnout na 5-10cm zjara než začne . Velmi dekorativní travina, ideální do. Penisetum compresum - dochan , vousatec. Warning: Last items in stock!


Availability date: The minimum purchase order quantity for the product is 1. Na konci léta kvete . Patří k podzimním travinám trvalkových záhonů, lidově se mu říká vousatec. Vousatec je velmi elegantní okrasná tráva se středně až tmavě zelenými listy. Tvoří husté trsy ve tvaru přetékající fontány, odtud i její anglický . O něco výstižnější je lidové označení vousatec. Ale asi nejlépe vzhled této trávy . Poloha: Slunná místa, polostín. Suchá, mírně vlhká půda.


V rámci jednotlivých druhů jsou odrůdy, z nichž některé se mohou . Raší pozdě, někdy až v průběhu května. Zasaďte dochan jednotlivě nebo ve skupinách - bude stejně hezký . Nádherná dekorativní tráva, která miluje sucho a dobře tedy poslouží tam, kde není vody na zálivku nazbyt. ELEĎ: Poaceae SYNONYMUP. Péřitý klas, pro který se trávě původně česky říkalo vousatec , je krásným . Nad úzkými šedozelenými listy se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky