pondělí 30. prosince 2019

Domácí postřik na mušky v květináči

A nepoletují kolem vašich domácích květin záhadné mušky ? Na foto (zleva): Previcur Energy se na hlínu aplikuje postřikem nebo zálivkou, . Znepokojují vás malé černé mušky , které se vznášejí kolem květináčů s pokojovými rostlinami, zvláště nedávno přesazenými? Malé černé mušky v kytkách už rozebírají maminky na webu eMimino. Vůči nemocnicím mám averzi, říká propagátorka domácích porodů.


Tyto postupy ale fungují jen tehdy, když je mušek málo a zeleň ve vašem bytě nedosahuje neobvyklého počtu. Efektivní není ani pouhé hubení již . Každá muška smutnice dokáže naklást až 3vajíček a žije zhruba dní. Ukrojte kus syrové brambory a zapíchněte ji do květináče , který necháte v karanténě. Rozkrojte syrový brambor, jednotlivé kousky zapíchněte do půdy v květináči a nechte působit hodin. Sprej proti hmyzu vyhubí dospělé jedince, postřik květiny zničí některé larvy.


Na čas to vypadá, že je vyhráno, ale jakmile se z vajíček vylíhnou . Jak se zbavit mušek v květináčích ? V květinářstvích a zahradnictvích lze zakoupit chemické postřiky , ty ale v interiéru příliš používat . Mnohé plísně napadají i kořenový systém rostliny uvnitř květináče a přitom jsou ve vyvážených pěstebních. V obou případech pamatujte, že zemina, která v květináči na rostlině zůstala je již. Tou nejsnazší cestou, jak se nevítaných domácích společníků zbavit, je vymýtit dospělé.


Klíčová slova: smutnice černé mušky mušky v květináči jak se zbavit smutnic jak se . Z květináče hlístice nevylezou ani během procesu hubení a nejsou nijak závadné pro člověka nebo domácí zvířata. Dospělé mušky smutnic . Kromě mšic si můžeme přinést i malé mušky , smutnice. Jako osvědčený trik našich babiček můžeme použít na postřik mýdlovou vodu, která mšice spolehlivě zahubí. Proti výskytu mušek zabírá instalace žlutých lepových pásek do květináčů. Rady pro chov domácích zvířat, mazlíčci a péče o ně.


Drobné šedočerné mušky , známé pro svou barvu jako smutnice, se nejčastěji vyskytují ve. Hubení chemickými postřiky většinou není nutné. Pro domácí užití jsou přímo určené žluté lepové šipky (15xcm), které můžete . S podzimem a zralým ovocem se do bytů stěhují i otravné mušky. A najednou jsou všude. Octomilek se zbavíte i běžným postřikem proti hmyzu.


Pomůže i silný odér česneku, stroužky zapíchejte do květináčů. Okřídlené nymfy mšic jsou otravné poletující mušky do velikosti pěti milimetrů a. Tyto přípravky se většinou nanášejí na rostliny postřikem a vytvoří na ní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky