středa 25. prosince 2019

Dřevěný trakař pro děti

Hledáte dreveny trakar ? Vneste do vaší zahrady trochu nostalgie a pořiďte si z našich dřevěných výrobků . Zapojit se můžete jakkoliv např. Pro poskytnutí pomoci stačí vytvořit nabídku a publikovat na Sbazar. Inzerát byl odebran z. Trakař dřevěný velký možnost použít jako hračku nebo jako dekoraci.

Velký stylový trakař plně funkční. Plně funkční replika skutečného trakaře. Vyroben je však za účelem dekorace a jako zahradní doplněk. Mají rozměry, které budou vyhovovat všem menším dětem. Ty se tak s vaší pomocí mohou snadno učit zahradničení.


Malý dřevěný trakař v délce 60cm. Prodám dřevěný trakař ,výborný stav. Tento skvělý dřevěný vozík je prostorový zázrak.

Nejen, že se do něj vejdou 2. Cílem značky small foot je podporovat duševní a fyzický vývoj dětí. Je vyrobený z výběrového masivního dřeva (borovice). Střední dřevěný trakař v délce 80cm. Děti se mohou na něm vzájemně vozit, jelikož je dostatečně velký a . Vozík je určen na hraní pro děti , ale i pro dospělé jako krásná dekorace vaší zahrady.


Dřevěný dětský vozík. Vhodné pro děti od roku. Zahradní domky pro děti. Posázené truhlíky s převislými rostlinami je nádherná dekorace do Vaší zahrady.


Rozměry - celková délka 104cm, šířka . Kolečka, Trakař , Hračky, Děti Hračky. Výroba dřevěných řehtaček a trakařů pro velikonoční obchůzky. Dle přání zákazníků jsme schopni do řehtaček vygravírovat jména dětí nebo loga vašich . Velikonoční dřevěný hrkací trakař , tragač - menší.


Tento druh je určen spíše pro menší děti asi do věku 8let. Pro děti hračky, hry, didaktické pomůcky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky