čtvrtek 12. prosince 2019

Elektrické katrovačky

Díky dlouhému profilu bubnu je pracovní efekt zařízení velmi precizní. Cena elektrické katrovačky vychází kolem deseti tisíc korun. Podařilo se nám zkonstruovat fungující kátrovačku, která by sice v dalších exemplářích šla doladit, . Kátrovačka zeminy - elektrické kátro - inzerce, prodám.


Nabízím kátrovačku , vhodná na zahradu i na stavbu. Síta 10x10mm a 16x16mm ( v ceně), elektrický pohon 220V. Vhodné pro malá zahradnictví. Prodám kátrovačku -prosévačku kompostu, hlíny, pilin.


Kdo prodá elektrickou katrovacka spěchá to. Elektrická katrovačka. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Zahrada uživatele Fox. Doba zapůjčení a cena dohodou. Po dohodě jsem schopni dovézt i na místo určení . Název a rozměr výrobku (mm), Cena, Pozn.


Prosévačka, katrovačka zeminy ze staré míchačky. No photo description available. Drtičky (grinders) slouží k nadrcení bylin či tabáku pro jejich další užití, nabízíme drtičky dřevěné, drtičky kovové, plastové i elektrické. Inzerát Prohazovačka – katrovačka s okem 19mm v okrese Praha-výcho cena 490Kč, od Petr K. Doporučujeme pro vás. Plošina nůžková elektrická - m. Lokalita: - Středočeský kraj.


Termín: - dle dohody. Poptávka: elektrický prosévací stroj na zeminu , funkční kátrovačka – již. Katrovačka - prosévačka - prohazovačka oko 6mm, rozměr rámu.


Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion- Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Jmenovitý prou A, 6. Instalovaný výkon motorů pohonů stroje, kW, 95.


Nejnižší stupeň krytí elektrického zařízení, -, IP 54. Otáčky prosévacího bubnu, 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky