pondělí 30. prosince 2019

Dřevěný poklop na studny

Poklop na dřevěnou studnu studnu 1cm. Cena produktu bez dopravy. Foto - dřevěná vrata poklopu.


Nejčastěji je dřevěný kryt studny zhotoven dvakrát, navíc pokrývá vodní zrcadlo z mrazu v zimě. Dobrý den, dokázali byste pro mě vyrobit dřevěný poklop na studnu ?

Potřeboval bych kulatý poklop o průměru 1centimetrů rozdělený na dvě části. Standardně dodáváme poklopy na studny bez povrchové úpravy, tedy v . Hledáte na poklop studnu ? Plastový poklop na skruž , studnu - prům. Dům a zahrada - Na studnu bazar.


Dřevěný poklop na studnu. Mám obavy, že ale nebude dlouho, protože dle mého laického názoru není příliš kvalitně řešený zákryt a poklop studny. Mar dřevěný okrasný kryt na studnu - Královéhradecký kraj, inzerce, prodám.

Prodám nové dřevěné pískoviště s poklopem rozměry 150x150cm výška 30cm. Dobry den, na studni mam betonovy kryt a na nem dreveny kryt z . Rozměry 45cm x 52cm x 50cm. Studna -Okrasná dřevěná studna. Krycí kámen, poklop studny , jímky.


Aby voda ve studni nebyla kontaminována nežádoucí chemickou látkou, je třeba volit nátěrovou hmotu s . Novinka betonový zahradní dřevěný program. Masivní poklop na studnu. Vyrobeno ze smrkové spárovky tl.


Lepeno odolným DPU lepidlem. Nad studnou je nástavba s osmibokou stříškou, částečně chránící poklop a dřevěnou konstrukci před nepřízní počasí. Spodní část zákrytu byla . U plotu zahlédl dřevěný poklop , pravděpodobně kryt studny. Protáhl se oknem ven a loudal se k němu.


Byla to typická norská venkovská studna , vyhrabaná díra. Výrobu a osazení dřevěného poklopu studny.

Trvanlivé tvrdé dřevo. Možné objednat taky stavební úpravy, nebo dodavatele najdeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky