čtvrtek 19. prosince 2019

Domaci pripravek na msice

Mšice jsou snad nejčastějším škůdcem v našich zahradách. Poradit si s nimi ale můžeme i bez chemie. Jak si vyrobit domácí , ekologické postřiky . Můžete si skočit do nejbližšího zahradnictví pro postřiky na mšice , ať už.


Postřik z vajglů: Nikotin má na mšice i jiné škůdce toxické účinky.

Buď si v obchodě koupíte speciální chemický přípravek , nebo si hubící. Pokud budou bioprostředky na mšice krátké, můžete si domácí postřik . Rostliny mohou být na první pohled zdravé, ale škůdci se mohou skrývat pod záhyby listů. Ať už se jedná o svilušky, molice, mšice , třásněnky . Pokud jste nekuřáci a nemáte přístup k nedopalkům, můžete použít i tabákové listy a postřik si připravit z nich. Mšice – domácí postřiky a ekologická likvidace. Po vychladnutí stříkáme tento neředěný přípravek na listy rostlin i půdu kolem nich.


K těmto účelům používáme cookies a obdobné technologie, včetně cookies třetích stran.

Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo pokračování v používání našich. Domácí přípravek na mšice nezafungoval? Využijte komerční řešení. Alternativou vůči rostlinám šetrnějšímu hubení mšic bez chemie mohou . Ovšem pozor, škvoři jsou všežravci, a tak, jsou-li ve větších počtech, nepohrdnou ani částmi rostlin, na nichž se pasou mšice.


May Mšice nás dokážou pěkně potrápit. Chcete vědět, co na ně platí? Ocet, olej, saponát: skvělý domácí přípravek proti škůdcům u kytek Zimní . Mšice domácí postřiky Květináče, Zahradničení, Ovoce, Květiny, Buxus, Kompost, Chemie. Obyčejná soda může být na vaší zahradě hotovým zázrakem!


Můžeme si jednoduše vyrobit takový přípravek doma sami. A pak už hurá na mšice ! Rebarbora zabije více škůdců najednou. Pěstitelé rebarbory můžou využít staré řapíky nebo listy, které jim zůstanou po . Tyhle malé potvůrky dokážou na pokojových i zahradních rostlinách.


Raději tedy zkuste domácí postřik a dejte vědět, jak zafungoval!

Cibule – postřik z cibule kuchyňské působí na svilušky a mšice. Pálivé papriky – přípravek z pálivých paprik a papriček připravíte obdobným . Máme pro vás náměty na domácí postřiky proti škůdcům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky