pondělí 16. prosince 2019

Fiko 90 samotove dily

Sporák Fiko 6 8 - litinový rošt ( 2x 1mm ) - otočný. FALUN LANDSHUT pro krbová kamna typu Falun, Landshut, Graz, Cremona. Thorma Borgholm - náhradní díly. Náhradní díly pro kamna THORMA.


Nabízíme náhradní díly na krbová kamna a kotle. Litinový plát FIKO a 90. Rošt s táhlem FIKO 68 90. Prodám kamna Fiko -2. Inzerát byl odebran z. Kamna Club na náhradní díly.


Magnezitové cihly šamotové krb kamna krbová grill. WISMAR sada šamotů pro vyzdívku krbových kamen WISMAR - náhradní díly. Marburg, kompletní sada šamotové vyzdívky pro obnovu kamen Marburg - B. Kvalitní šamotové cihly a šamotové desky nabízíme v široké škále tvarů a rozměrů. Archiv šamotové vyzdívky kamen a krbů.


Guss Kochherd 425x1mm mit Öffnung, für Kochherde FIKO 678. Be the silent watcher of your thoughts Chakra Meditation, Daily Meditation,. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. V PŘÍPADĚ OBJEDNÁVKY (NEBO POPTÁVKY) NÁHRADNÍCH DÍLŮ SE OBRACEJTE NA AUTORIZOVANÉHO PRODEJCE.


Autorizovaného prodejce ve vaší . A to cihly vyzdívek z šamotu, pro kotle na tuhá paliva, značky: Dakon, Hermann, Opop. Největší nabídka krbových kamen, krbových vložek, krbů, detailně poradíme se stavbou krbu svépomocí. Platňa na FIKO L zadná 35x45.


V případě objednání náhradního dílu je potřeba uvést název kamen, rok výroby, popis požadovaného náhradního dílu, adresu a telefonní kontakt. Vaše cena bez DPH: 86 Kč Vaše cena s DPH: 049 . Nářadí krbové, ČER Fe, sada díly se stojánkem. Koleno kouřové otočné 1mm st.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky