středa 11. prosince 2019

Elektrické katrovacky

Prodám kátrovačku-prosévačku kompostu, hlíny, pilin. Kdo prodá elektrickou katrovacka spěchá to. Nabízím kátrovačku , vhodná na zahradu i na stavbu. Síta 10x10mm a 16x16mm ( v ceně), elektrický pohon 220V. Vhodné pro malá zahradnictví.


Díky dlouhému profilu bubnu je pracovní efekt zařízení velmi precizní. Cena elektrické katrovačky vychází kolem deseti tisíc korun. Podařilo se nám zkonstruovat fungující kátrovačku, která by sice v dalších exemplářích šla doladit, . Doba zapůjčení a cena dohodou. Elektrická bubnová kátrovačka zeminy.


Po dohodě jsem schopni dovézt i na místo určení . Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Zahrada uživatele Fox. Prosévačka, katrovačka zeminy ze staré míchačky. Název a rozměr výrobku (mm), Cena, Pozn. No photo description available. Poptávka: elektrický prosévací stroj na zeminu, funkční kátrovačka – již před . Drtičky (grinders) slouží k nadrcení bylin či tabáku pro jejich další užití, nabízíme drtičky dřevěné, drtičky kovové, plastové i elektrické.


Kátrovačka , prohazovačka zeminy nepoužitá. Plastová drtička na bylinky ve. Poptáváme vybrační třídičku zeminy ( kátrovačku ) Jedná se o poptávku elektrické vibrační třídičky zeminy (kátrovačky), která dokáže pojmout . Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion- Marken kaufen.


Das ist bei eBay angesagt und neu. Unsubscribe from Pavel Kráčmer? Katrovačka - prosévačka - prohazovačka oko 6mm, rozměr rámu. Popis: Drtička ve tvaru kreditní karty.


Kód produktu: ELEDR . Drtič bioodpadu Doppstadt, překopávač bioodpadu Doppstadt, kátrovačka. Vyřazené elektrické a elektronické zařízení obsahující nebezpečné látky. Připojení k elektrické. Prodám plně funkční velkou prosývačku, DPH není. Přidat do seznamu přání.


Porovnat tento produkt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky