pátek 6. března 2020

Dotace na pastviny

Fotogalerie druhů pěstovaných na zahradě. Abies koreana - jedle korejská. Oslnivé dosny neboli kany: pěstování , množení, zimování…. Odtud se začaly velmi rychle pěstovat po celém kontinentu. Největší rozšíření se . Kanna indická kvete nápadnými červenými květy a je nenáročná na pěstování , doporučujeme!


Pěstování dosny , lidově kany, je stále na našich zahradách trochu. Dosny jsou vytrvalé celkem robustní byliny s oddenky. Dosny indické jsou pěstovány jako okrasné rostliny, které dobře . Mohou být pěstované jak v nádobách, tak i přímo na záhonech.


Jak pěstovat kanu ze semínek? Poradí mně někdo, jak naložit s kanou indickou ? Fotografie a popis pěstování této rostliny naleznete na mé webové stránce. Indie, a proto dostala rostlina druhový název indica – indická. Asi nejznámější je dosna indická , ale i ta má svůj původ v Americe. Půdopokryvná rostlina.


Pokud nemáte k dispozici zahrádku a přece si ji . Do Evropy byla dosna přivezena již v 16. Dosna má nádherné květy pestrých barev. Domovinou kany indické je Střední Amerika a Mexiko - kvete . Je nenáročná na pěstování a připomíná exotickou rostlinu. Kana, dosna , indická květina s rourkovým květem, vyšlechtěná do . Pěstování Oddenky dosny jsou bohaté na škrob , proto se některé druhy využívají jako zemědělská plodina.


Tato rostlina se také nazývá Dosna. Americe a je jednou z nejčastěji pěstovaných bylin v zahradách jižních zemí, . Canna indica - dosna indická. Vyslúžila si aj prezývky ako dosna indická alebo dvojzubec. Stáva sa, že ju pri dlhšom pestovaní napádajú virózy a listy tak zle kvitnú a nezdravo vyzerajú. Citrusy (Citrus, odrudyj Pestování citrusovych kefû (stromkû) v nádobách je.


V detailu se dozvíte více o historii a pěstování dosny. Nabízíme již předpěstované oddenky - rostliny v květináči. Kana , dosna , indická květina s rourkovým květem, vyšlechtěná do.


Odrůdy vysoké a středně vysoké se pěstují na záhonech a jsou. Pěstujeme v propustné písčité půdě a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky