pátek 20. března 2020

Dvířka pro topeniště k udírně

Na následujících stránkách naleznete nejen různé provedení udírnových dvířek , ale i teploměry, ohniště pro udírny a další komponenty pro Vaši stavbu zahradní . V této sekci naleznete udírnová dvířka různých rozměrů, teploměry, vývody z udírny a další komponenty pro stavbu. Přikládací dvířka pro topeniště k udírně černý lak s regulací přívodu vzduchu. Vnitřní rozměr š2x v155mm.


Doporučujeme doplnit o dvířka k udírně viz. Sekundární vzduch přichází skrz dvířka ohniště.

Jím snižujeme teplotu kouře v momentě, kdy se nám oheň rozhořel moc a do udírny by nám odcházel příliš horký . Názvu, Ceny, Data vložení. Praktická dřevěná zahradní udírna s komínkem a dvířky. Stříšku lze sundávat. Pokud máme udírnu postavenou jen na zemi, je možné u země udělat dvířka na.


Podívejte se na podrobný návo jak postavit domácí udírnu. Začátek uzení Asi po hodinách, kdy je udírna předehřátá na cca °C, otevřeme komínovou klapku a zatopíme v topeništi. Vzduchový průduch v dvířkách.


Rozměr inzerovaných dvířek lze.

Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete . Topeniště udírny je umístěno ve spodní části, pod dvířky udírny a středem komína. Sestava dvířek pro stavbu zděné udírny. Dále nabízíme topeniště a troubu pro stavbu sporáku nebo kachlových kamen na dřevo a dřevěné brikety.


Litinová dvířka topeniště a trouby. Zámečnictví Brno Martin Barl specialista na výrobu krbů, grilů, udíren a krbových vložek. Zámečnictví Brno zárukou české kvality.


Dvířka k udírně 500x700mm. Vestavné topeniště s prosklenými dvířky - kompletní včetně popelníku, roštu a popelníkových dvířek s regulací. Teploměr do udírny -0-260°-pr. Dřevěná udírna bez dvířek.


Komplet udírny s topeništěm , kouřovodem a teploměrem. Nic ale nebrání tomu, postavit si udírnu zcela samostatně. Barva topeniště vydrží 800°C teplotu. Roura, která zajišťuje přívod tepla do komory udírny je složená ze dvou částí po cm.


CZK Stavba udírny - DŮMACHALUPA.

Udělám také z plechu šrkrticí dvířka , aby nebyl příliš velký tah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky