pátek 13. března 2020

Dvouděložné luční kvítí atlas

TR 2DF, prodám čelní diskovou rotačku ŽTR 2DF- plně funkční, málo . BAZAR, Hydraulické rozvaděče pro čelní nakladače . SEKAČKA DVOUBUBNOVÁ L 135. Výbava čelního nakladače - Vidle na balíky. Prodám dvoububnovou čelní rotačku PZ - CM 21 pracovní záběr m, dobrý stav.


Sekačka dvoububnová DALILA pro DSK 3VARI.

Veškeré čelní pracovní nástavce jsou Vám již teď k dispozici, jedná se o dvoubunovou sekačku ,. Rotační sekačka dvoububnová ( malá ) výkon malotraktoru od 13hp. Kardanová hřídel,ochranný rám s plachtou v . Popis: Předváděcí kus. MT8-0mini dvoububnová sekačka JAMI plné nasazení.


Winea 36Hp Comfort s čelní sekačkou INZECO. Každý ze dvou žacích bubnů je osazen žacími noži, čímž je dosahováno velmi dobré kvality sečení a rovného . Je to dvoububnový čelní žací stroj, určený k sečení travnatých ploch, poháněný čelním vývodovým hřídelem traktoru, který je zavěšený . Zajímala by mě dvoububnová čelní sekačka , záběr 4m.

Horská sekačka - super nabídka. Dostupnost Na objednávku. Dvoububnová rotační sekačka od kvalitního polského výrobce Miotk s. Vysoké otáčky pracovních bubnů zajišťují kvalitní kosení trávy. Sekačku je možné po odpojení kloubových hřídelí sklopit do přepravní polohy za traktor. Nakladač ALLIGATOT 3s odnímatelnou plnou lopatou, vhodná pro japonské.


Bubnové sekačky za malotraktory. Stavebnicová 2-bubnová sekačka s hydrostatickou převodovkou a plynulou změnou rychlosti vpřed i . Příslušenství zahrnuje vozík, dvoububnovou sekačku a…. Možnost dalšího bohatého příslušenství. Agatha DS-521Z je bubnová sekačka určená zejména pro sekání vysoké trávy v zahradách do. Kdyby se dělal žebříček nejužitečnějších strojů na zahradě, na čelní.


Momentálně nedostupné. K tomu je uzpůsobena svým kvalitním provedením a způsobem sečení, který je odlišný od bubnové sekačky. Stroj může být agregován na traktory s čelním.


Je stavebnicového provedení pro snažší manipulaci a . Diskuse, recenze a videa. Rostselmash zahrnující provedení čelní , boční a tzv. RSM1s nový patentovaný dvoububnový systémem výmlatu .

Rezni-mehanizam-sa-zaštitnim- prstima. Výrobce: TPS Labin Progres. Zahradní sekačky bubnové na trávu jsou tak jednoduché, že je dokáží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky