středa 11. března 2020

Dvoububnová čelní sekačka

Pracovní nářadí k údržbě trávníků - Rotační žací stroj, Mulčovač BISON Traverz, Rotační dvoububnová čelní sekačka , Obraceč a shrnovač píce, Provzdušňovací . Stroj je připojen k . Prodám bubnovou sekačku přetrhlé řemeny a poslední buben. Hledáte Čelní sekačka? WB 5SKVPRO travní sekačka WEIBANG - doprava zdarma.


Předmět příspěvku: Re: Čelní dvoububnová sekačka.

Popis: Předváděcí kus. MT8-0mini dvoububnová sekačka JAMI plné nasazení. Winea 36Hp Comfort s čelní sekačkou INZECO. Sekačka má zesílený rám s ocelovými bočnicemi.


Každý ze dvou žacích bubnů je osazen žacími noži, čímž je dosahováno velmi dobré kvality sečení a rovného . Je to dvoububnový čelní žací stroj, určený k sečení travnatých ploch, poháněný čelním vývodovým hřídelem traktoru, který je zavěšený . Zajímala by mě dvoububnová čelní sekačka , záběr 4m. Horská sekačka - super nabídka.

Dostupnost Na objednávku. Dvoububnová rotační sekačka od kvalitního polského výrobce Miotk s. Vysoké otáčky pracovních bubnů zajišťují kvalitní kosení trávy. Sekačku je možné po odpojení kloubových hřídelí sklopit do přepravní polohy za traktor.


Nakladač ALLIGATOT 3s odnímatelnou plnou lopatou, vhodná pro japonské. DVOUBUBNOVÁ ROTAČNÍ SEKAČKA GEO 135. Bubnové sekačky za malotraktory. Stavebnicová 2-bubnová sekačka s hydrostatickou převodovkou a plynulou změnou rychlosti vpřed i . Příslušenství zahrnuje vozík, dvoububnovou sekačku a…. Možnost dalšího bohatého příslušenství.


Agatha DS-521Z je bubnová sekačka určená zejména pro sekání vysoké trávy v zahradách do. Kdyby se dělal žebříček nejužitečnějších strojů na zahradě, na čelní. KOUPÍM PPŘÍSLUŠENSTVÍ VOZÍK ANS,ROTAVÁTOR KYR,PLUH APO15PON-2SAZEČ BRAMBOR, SEKAČKA ROTAČNÍ,BUBNOVÁ, ČELNÍ. Momentálně nedostupné.


TR 2DF, prodám čelní diskovou rotačku ŽTR 2DF- plně funkční, málo . BAZAR, Hydraulické rozvaděče pro čelní nakladače . Výbava čelního nakladače - Vidle na balíky.

Prodám dvoububnovou čelní rotačku PZ - CM 21 pracovní záběr m, dobrý stav. Veškeré čelní pracovní nástavce jsou Vám již teď k dispozici, jedná se o dvoubunovou sekačku ,. Rotační sekačka dvoububnová ( malá ) výkon malotraktoru od 13hp. Kardanová hřídel,ochranný rám s plachtou v .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky