úterý 10. března 2020

Dracaena marginata jak pestovat

Jak pěstovat dracenu, aby nás přerostla. Věděli jste, že dracena není vůbec palma? Tato rostlina totiž ve skutečnosti pochází z čeledi agáve.


Pro něj je typický dlouhý holý stonek, který má růžici z úzkých listů, . Jedná se o pokojovou rostlinu, která má silnější holý stonek, na jehož vrchu rostou úzké listy do tvaru růžice.

Latinským názvem se dracena označuje jako dracaena marginata. Produkty, Hydroponie, Zahradničení. Dracena je nenáročná. Snese pravidelnou i nárazovou. Hnědé špičky a žluté okraje.


Některé dracény se dají dobře pěstovat i hydroponicky, tedy pouze ve vodě bez zeminy. Daří se jim dobře jak samotným na podlaze, tak i ve skupině u okna. Rady a informace, jak si užívat, milovat, být chytrá, krásná a štíhlá.

Pokud ji chcete pěstovat v obývacím pokoji, občas ji rozmazlete tím, že přes ni . Prodavači je často nabízejí jako“dračince“ a obvykle vám doporučí . Je to pokojová rostlina, kterou mohou pěstovat i začátečníci – velmi. Mar Ačkoli banánovník připomíná strom, je ve skutečnosti obří bylinou. Sladké banány jsou milovaným ovocem, plody některých odrůd se používají i . Ako pestovať , polievať a rozmnožovať dracenu? Lze ji dokonce pěstovat pouze v jemnějším perlitu. Dlouhý stonek a růžice s úzkými okrasnými listy – to je dracéna nebo také jinak přezdívaná palma dračinec, . JAK PĚSTOVAT ORCHIDEJE Pesto, Rostliny.


Zdroj pinu ireceptar. Starší listy časem opadávají a pak je patrné, jak rostlina roste v přírodě - vytváří. Tato juka je tak odolná, že ji můžete pěstovat v obytné místnosti . Tyto robustní pokojové rostliny se dají snadno pěstovat a vypadají velmi dobře. Je to nenáročná rostlina, vydrží jak na stinnějším místě, tak i na přímém slunci.


V domácích podmínkách lze s úspěchem pěstovat také různé druhy . Mečíky – jak je správně pěstovat Rostliny, Zahradničení. S následujícími tipy bude se bude.

Tento pin objevil(a) Valerie Richtermocova. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Tyto rostliny jsou ideální pro začínajícího zahradníka, protože je velmi snadné pěstovat v interiéru. Je velmi vzácné vidět, jak dracaena kvete doma.


Pokud chcete pěstovat tyto krásné domácí květiny, které vypadají jako palma a mají název dracaena , můžete to udělat mnoha způsoby. U dračince, jak už bylo řečeno, počítejte s pomalým růstem, není potřeba ho. Důvody, proč bychom měli na zahradě pěstovat medonosné rostliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky