pondělí 30. března 2020

Dvojkanystr na benzin a olej

Dodává se s nalévací hubicí. Problém dvou kanistrů ( benzín a olej ) pro mot. Jo ten dvojkanystr je fajn věc, mám Husqarnu teda. Přidám radlici na úklid sněhu. Výborný pomocník mezi stromy a záhony na zahradu,otočí se v nulovém.


První je dvojkanystr combican na benzín a olej. Prodám dva typy Kanystrů husqvarna dle obrázku. Zcela nový 15-litrový kanystr na benzín HUSQVARNA . Průhledný kanystr na.


Pro kombinovaný kanystr STIHL, a také kanystr na benzin STIHL. Plnící systém pro adhezní olej. Kombinovaný plastový kanystr na benzín a olej , včetně nalévacího hrdla Plastový kanystr pro 5l benzínu a 5l oleje.


Včetně nalévacího hrdla. Jo to bude super až potáhneš dvojkanystr a zapomeneš doma . Téma Motorové pily ve skupině off-topic na stránkách o Škoda. Kč za dvojkanystr a 4Kč za l kanystr.


Držák na nářadí pro kombinované kanystry Stihl na olej a benzín Toulec slouží k upevnění nářadí pro kombinované kanystry na benzín a olej Stihl Standard - . Jedná se o kanystr je vhodný pro běžné typy pohonných hmot, jako je benzín , nafta, petrolej atd. SAE 5W-je vysoce výkonný motorový olej s prokázanou úsporou spotřeby paliva,.

Dvojkanystr na benzin a olej

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky