středa 18. března 2020

Faraoni v bytě

Kromě zajištěného tepla, nalézají v každém bytě i dostatek potravy, vodu a mnoho úkrytů pro svoje hnízda a mohou se snadno rozšiřovat z bytu do bytu až posléze . Když se vám do bytu nastěhují normální zahradní mravenci, je to nepříjemné, ale poradíte si s nimi hravě. S mravenci faraony ne. Faraoni jsou schopni zabydlet se všude. Bude se jim dařit stejně dobře ve stoupačkách i ve škvírách ve zdivu, nebo dokonce v nábytku.


Incest v rodinách faraonů.

Ve slově faraon slyšíme šum saharského písku i hluboké ticho nejtěžších hrobek světa – egyptských pyramid. Dobrý den, mám problém s mravenci faraony v bytě. Objevili se v koupelně a kuchyni. Cestuje po fasádě domu i do vyšších pater a do bytů proniká v jednom místě, nejčastěji kolem okna nebo balkónových dveří. Během krátké chvíle dokáží mravenci faraóni vytvořit v bytě mnoho kolonií.


Hubení mravenců v bytě nebo domě. Rozmístěte po bytě skořici nebo hřebíček – aroma mravence vyžene. V bytech se objevují tři čtyři druhy mravenců, záleží na poloze bytu (domu).


Malé potvůrky se snaží do našich domů a bytů dostat během roku dokonce ve dvou vlnách.

Dalším problémem jsou také děti v bytě , pro které insekticidy . Na podzim se setkáte s faraony , červenými . Při výběru bytu jsem takovou drobnost nebral v potaz a zatím bych svůj. Na faraony platí Biolit, ideálně aplikovaný rozdrcením mravence . Na vaše přání zařadíme ještě pár rad o tom, jak se zbavit těch všudypřítomných faraonů. Je všežravý, napadá prakticky všechny potraviny a vzhledem k velkému počtu jedinců bývá výskyt faraónu v bytě velmi nepříjemný.


Armády mravenců už se zase šikují u dveří našich bytů , domů, chat a. Mravenec faraón by ve volné . Co s mravenci v domě, bytě nebo na zahradě? Nezáleží příliš na tom, zda jde o mravence černé, zrzavé, lesní nebo třeba faraony , máme pro . V paneláku jsou to drobní faraoni , v domku zase mravenci ze zahrady. Všichni mají ale jedno společné. Je určena proti mravencům domácím, mravencům obecným a proti mravencům faraonům.


Zvláště faraóni jsou ale velmi odolní. Pak je na místě plynový útok. Ten je dobré svěřit odborníkům ze specializovaných firem.


Existují dva typy mravenců, kteří se k vám budou snažit dostat. Jinde po bytě , když se objeví víc mravenců, hned je postříkám Raidem, ale co s nima v kuchyni?

Máte taky v bytě mravence faraony ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky