pondělí 16. března 2020

Eustoma jícnovka

Eustoma jícnovka

Nádherná květina se zvonkovitými květy si pozornost určitě . Taková je lisianthus - česky jícnovka. Původ jícnovky (eustomy). Většina lidí považuje eustomu, právě pro její vzhle za luční květinu.


Eustoma jícnovka

Je k dostání v mnoha kultivarech. Pěstování ‎: ‎Vyžaduje umístění na světle, ale ne. Poslední dobou se těší stále větší oblibě křehká kráska pocházející z Texasu. Je známá i pod názvem eustoma nebo lisianthus. Zvlášť pěkné je koupit si jícnovku velkokvětou před začátkem doby květu.


Potom můžete vidět, jak se nová. Zálivka by měla být vydatná, ale . Dosahuje výšky až cm. Mar This Pin was discovered by Radana Veselovska. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jan This Pin was discovered by Radana Veselovska.


Další slevy květin a . Dekorativní umělá květina. Eustomu můžete použít samostatně, ale i do kytic. Momentálně nedostupné. Mají růžovou, bílou nebo modrou barvu, nebo mohou být i dvoubarevné. Květ eustomy v bílé barvě Věrohodná a do detailu provedená umělá květina, dlouhodobá dekorace interiéru.


Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Barva květu bílá s fialovým okrajem. Ve džbánku jsou na fotce 4ks.


JÍCNOVKA – nebo také EUSTOMA ( lisianthus ) patří k oblíbeným letničkám. Jícnovka G CELEB CHRYSTAL - Florea. Ale ať už eustoma nebo jícnovka , jedno je jisté: potěší vás i doma na záhonku nebo v květináči. Svůj název získala eustoma spojením dvou . Je to druh z nevelkého rodu jícnovka a pochází z . No description defined.


All entered languages. Ačkoli hlavní význam má jícnovka jako řezaná květina, byly šlechtěním získány i odrůdy s nízkým vzrůstem, vhodné pro pěstování v . Fotky: Eustoma , jícnovka. Jednoletá rostlina, která potřebuje světlé, sluneční místo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky