pondělí 28. srpna 2017

Angrešt výprodeje

V zahrádkách se většinou pěstuje angrešt stromkový. Sklizeň ze stromků je snadnější než z keřů a ovoce bávý kvalitnější. Stromkové sazenice štěpované na.


Angrešt stromkový - Martlet. Rod ‎: ‎ meruzalka ‎ (Ribes) Čeleď ‎: ‎ meruzalkovité ‎ (Grossulariaceae). V případě nedostupnosti, nahrazujme odrůdou. Raně zrající odrůda odolná k americkému padlí angreštovému.


Původ: Vyšlechtit Dr. Nejoblíbenější pro pěstování na zahrádkách. Plody jsou velké, oválné zlatožluté barvy, s tlustší slupkou. Chuť sladkokyselá až sladká. Rating: - ‎votes - ‎CZK 150.


Ve formě stromku nám angrešt zabírá méně místa, plody . Objednávka kvalitní sazenice. Rychlé dodání, skvělé ceny, kvalitní rostliny. Odrůdy angreštů jsou samosprašné.


Nejlépe mu vyhovují půdy hlinité nebo . Rostliny prodáváme již zakořeněné. Plod : střední, elipsovitý. Slupka : žlutozelená se středním žilkováním . Další rok již musíte hnojit tekutým hnojivem, protože zásoba živin se vyčerpá a bude nutné ji . Nová kvalitní odrůda vyšlechtěná na Ukrajině. Výtečná chuť, vysoká plodnost a odolnost vůči padlí. Invicta - bílý stromkový.


Raná odrůda,zraje v 1. Odolnost proti americkému padlí je vysoká. Je to úrodná,pravidelně plodící odrůda. Velmi vzácná, rychle rostoucí rostlina, dává velké množství ovoce. Zdroj pinu ovoce-licka.


Eshop bude znovu spuštěn od 1. Prodávat a posílat budeme začátkem. Captivator angrešt stromkový. In stock STROMKOVÝ ANGREŠT A RYBÍZ K PRODEJI :-) - Zahrádkář-Agro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky