pondělí 7. srpna 2017

Benefitové poukázky edenred multi

Univerzál mezi benefity. Tuto poukázku přijímají sportovní, kulturní , rekreační, vzdělávací, zdravotnická a předškolní zařízení. Holiday, Multi a Compliments. Dobrý den, mohu u Vás v lékárně uplatnit benefity , které jsem obdržela v práci?


Akceptované typy poukázek. KOUPÍM a ZAPLATÍM VÁM v HOTOVOSTI JEŠTĚ DNES za Vaše poukázky , stravenky, šeky a benefity typu: - Sodexo, Flexi Pass, Dárkový pass, Fokus Pass,.

Edenred Benefits MULTI ubytování, wellness. Jaké typy poukázek a karet lze využít v Cinema City? Zašlete vaše papírové poukázky poštou. Poukázky je možno uplatnit na celou nabídku všech pobytů z aktuální nabídky, maximálně však do hodnoty.


Cestovní kancelář Alexandria přijímá tyto poukázky. Cafeteria Benefity Café potěší a motivuje vaše zaměstnance. Dobry den chtela bych jse zeptat zda ma nekdo zkusenost?


Kde se daji uplatnit :nevim:. Podmínky akceptace: Poukazy či body.

Poukazy lze uplatnit na více pobytů zarezervovaných přes eHotel. Nabízím papirové stravenky typu : edenred Benefits Multi. EDENRED Benefits Card. Poukázky Přijímáme poukázky (Kč): Sodexo: Flexi Pass, Relax Pass, Dárkový.


Uplatněte u nás své zaměstnanecké benefity. Ticket Benefits Sport a Kultura. Poukázky lze uplatnit maximálně do hodnoty ze základní ceny zájezdu bez příplatků. Na prodejně jednoduše předložte papírový poukaz Multi , Academica a . Využijte poukázek , karty nebo e-tiketu od zaměstnavatele pro své zdraví. Program zaměstnaneckých benefitů.


Tyto stravenky poukázky nesmí mít zaměstnavatel v daň. SODEXHO PASS, FLEXI PASS, Le Cheque. BENEFIT MANAGEMENT s. Tawan přináší slevu na veškeré masáže a také na dárkové poukazy.


NOVĚ přijímáme také poukázky Fokus Pass a Unišek FKSP! Poslední možností je pak úhrada pomocí zaměstnaneckých benefitů ve spolupráci . Elektronickou poukázku E- . Flexi Pass (Sodexo) poukázky jsou asi nejznámějším produktem ve světě zaměstnaneckých benefitů ,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky