středa 16. srpna 2017

Bazos hrabacka sena k vari

Dům a zahrada - Obracec sena bazar. Koupím Tera Vari a veškeré příslušenství k tomu. Stroje - Shrnovac sena bazar. Vybírejte z inzerátů. K prodeji Claas shrnovač.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Predám skulovač a obracač sena tzv. Hrabačka a Obracačka. Kúpim obracač sena OP 1. VARI alebo Agzat buď sam. Přímo u prodejny v Libici nad Cidlinou můžete navštívit také bazar.


Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů vari. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Záhradná technika Merkur Slovakia s. Adaptér pripojiteľný k prevodovke DSK 3s predným hnacím hriadeľom.


Prodám příslušenství k Tera vari. PSZ komplet podvozok zo spiatočkou. Dom a záhrada - MALOTRAKTOR AGZAT bazár. Podajte zadarmo inzerát do kategórie malotraktory Vari a zabezpečte si rýchly predaj. Obrabačka sena , hrabačka , bubnova kosačka.


Převodovka DSK 317-rychl. Všechno plně funkční, vozík. Super přístup, ochota. I když nejsem místní, . Slova pro vsimnuti:Malotraktor trakturek freza vari daruji zdarma zetor. Díky hydraulickému zařízení může nést a používat různá zařízení - vyorávač brambor, obrácečka sena apod.


Obracač a zhrňovač sena k prevodovke AGZAT AGRO s predným vývodovým hriadeľom. Slama môže byť aj ihneď „drvená“ alebo rozrezaná a rozmetaná po poli do stratena k následnému zaoraniu. Traktor je štvorkolesové motorové vozidlo slúžiace .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky