úterý 26. dubna 2016

Atlas motýlů

Textový i obrazový materiál pochází. V rubrice motýli jsme připravili zkrácené a aktualizované texty a fotografie ke všem denním motýlům České . Fotografie denních i nočních motýlů České republiky. KŘÍŽEK, LADISLAV HAVEL, MANUEL ORTIZ GARCIA: Motýli ve fotografii, Nakl.


Nástroje - Nástroje, jmenné seznamy, udělátka pro mapování motýlů.

Přehled jednotlivých čeledí je doplněn černobílými pérovkami a barevnými tabulemi, které představují hlavní druhy motýlů a jejich housenek. Příručka je určena všem zájemcům o entomologii a sběratelům motýlů. Léto je období kdy se soustředím mimo jiné také na motýly. V eshopu jsme titul vyprodali, ale zkuste vaše oblíbené knihkupectví. Prohlížela jsem si atlas motýlů z knihovny, popsaný po okrajích Lyonettiným rukopisem s detaily jmen a umístění v chodbách.


Dozvěděla jsem se, že Zahradník . Samičky jsou o poznání větší a těžší než samečci.

Novák Ivo, Pokorný Vladimír. Príručka určená všetkým záujemcom o entomológiu a zberateľom motýľov. V Malém atlasu motýlů najdete představitele více než dvaceti druhů našich motýlů zobrazených neobvyklými uměleckými technikami - od koláže z látek přes.


Kromě většině čtenářů známých čeledí denních motýlů, jako jsou . Tyto úvodní kapitoly lze doporučit i studen- tům přírodovědných oborů jako stručný úvod do . Atlas Denní motýli IV. PAWLAKOVÁ EWA, PAWLAKOW PAWEL. Přední část zdobí aplikace motýlů bohatě prošívaných strojní výšivkou.


Komárek, Julius, Tykač, Jaroslav. Vazba: kartonová, s . Contributor, Ladislav Horáček. Housenka, Motýlí Housenky, Přírody. Malí čtenáři se tak . Nesčetné barevné variace jejich křídel opravdu přitahují pozornost.


I tu mou, atlas alespoň těch českých denních motýlů bych měl jednoho dne rád kompletní.

Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze . Slovný výklad dle knihy Berge-Heinemann-Steudelovy, atlasu Hofmannova, literatury . V pražském motýlím domě Papilonia se v úterý vylíhl atlas velký, který je co do plochy křídel považován za největšího motýla na světě. Kniha na prodej: Kobruv atlas motýlů , neuvedeno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky