úterý 12. dubna 2016

Dekorativní drť na hrob

Snažili jsme se tak z co největší části vyřešit Vaše starosti s péčí o hrob. Naše široká nabídka dekorativních drtí i valounků určená k úpravě hrobů je Vám k . Přírodní okrasné kámeny jsou na hrobech a hřbitovech nejvyhledávanější variantou dekorace. Vybrat si můžete z mnoha barev, velikostí i tvarů.


V kategorii hřbitovní drtě jsme pro vás vybrali typy kamínků, které naši zákazníci pro.

Okrasná drť terrakotta červená. Oblázek mramor bílý dekorační 1-2cm. Dekorační štěrky a kamenné drtě koupit o objednat u OBI. Hledáte drť na hroby ? Mramorová drť bílá 7-mm 25kg - Kameny Bzenec.


Kameny na hrob - Koralo valounky Vyberte si typ hrobu : Dvojhrob. Přírodní bílá mramorová drť , okrasné kameny pro dům, zahradu a dekoraci. Bianco Carrarra, Pebbles Red.

Kč za kg, velikost: do mm valouny. Nero Ebano, Verde Alpi. Drcené či lámané kameny jsou přirozeně či uměle vytvořené kamenné drtě o různých frakcích.


Drcené kameny o větší frakci (lámané kameny) jsou ideální k vytvoření skalek či dekoraci květinových záhonů. Drcený kámen v bílé barvě často slouží jako doplněk ke kusovému kameni nebo. Použití: Bezúdržbové plochy, okapové chodníky, skalky, hroby , atd. Při úpravě zahrady se hojně používá i štěrk.


Oblázky, drtě a štěrky různých jemností udělají parádu na skalce, kolem záhonů nebo jako výplň na cestičky. Písek barvený na hroby červený 25kg. Vápenec růžový světlý drť 4-7mm kg.


Vápencová drť růžová tmavá 4-8mm kg. Bytový textil a dekorace. Obsypové kameny kolem domu, barevné štěrky, balíčky k dekoraci - vše na terasy.


Slouží především pro pro dekorační účely v interiérech i exteriérech. Lze ji s výhodou použít na úpravu cest, chodníků i pietních míst či k vymezení ploch v . Dobrým řešením je vysypat drtí jen některé části rovu.

FLORIA Jemná piniová dekorační kůra 5l. Vysoce dekorativní mulčovací a dekorativní materiál vyrobený z odkorněného dřeva jehličnanů, použité barvy nejsou životnímu prostředí. Potřebujte zkrášlit Váš hrob ? Firma Kameny Opava prodává kvalitní kamennou drť , která je vhodná nejen na okrasné zahrady, ale také do interiéru, na květinové dekorace a hroby. Kamenné drtě na hroby Vyberte si.


Naše firma nabízí také sypké materiály, jako jsou písky, drtě , štěrky a okrasné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky