pondělí 11. dubna 2016

Eletrická kátrovačka na prodej

Elektrická bubnová kátrovačka zeminy. Doba zapůjčení a cena dohodou. Po dohodě jsem schopni dovézt i na místo určení . Prosévačka- kátrovačka -míchačka. Prodám kátrovačku -prosévačku kompostu, hlíny, pilin.


Kdo prodá elektrickou katrovacka spěchá to. Prodej , nebo pronájem 250. Kátrovačka zeminy - elektrické kátro - inzerce, prodám. Nabízím kátrovačku , vhodná na zahradu i na stavbu.


Místo prodeje : Křížkový ÚjezdecZměněno: před týdny. Toto zboží není momentálně v prodeji - vyberte si podobné. Připojení k elektrické. Kategorie Síta a kátrovačky. Poptávka: elektrický prosévací stroj na zeminu, funkční kátrovačka – již před vámi poptával.


BOSCH PTK EDT elektrická sponkovačka. Plzeň, Poptávám elektrickou bubnovou kátrovačku , viz obrázek. Prosím nabídněte k prodeji , nebo zapůjčení. Kontakt: Kontakt formulářem. Drtič bioodpadu Doppstadt, překopávač bioodpadu Doppstadt, kátrovačka.


Vyřazené elektrické a elektronické zařízení obsahující nebezpečné látky. Katrovací síto vel. Máte k produktu dotaz?


Výroba a prodej pletiva, plotové panely, gabiony, zinkové dráty, vázací dráty,. Benzínové nebo elektrické ( sekačky, vrtačky, elektrocentrály, vše, na co si vzpomenete) originální nářadí je. Pro stacionární výrobu si můžete vybrat jednu z vysoce účinných elektrických.


Zahradnictví Brno prodej dřevin a okrasných květin. Nabízíme prodej pokojových rostlin, cibulovin, sezónních květin, stromů , keřů, ovocných stromů , bylin a dalších. Přesívačka ( katrovačka ) zeminy (kamení,kompostu) ze staré míchačky.


Koncept elektrického pásového smykem řízeného nakladače Bobcat T76e. Nevíte prosím, kde koupit ND na Balcar (startování). Ale většinou je to prodej z důvodu nevyužití - tím lépe. Zajišťujeme prodej a servis malotraktorů, sekaček, pil, křovinořezů, elektrocentrál , robotických sekaček, robotických.


Zabýváme se prodejem ručního elektrického a motorového nářadí. Prodáváme i katrovací síta, kladivové mlýny a jiné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky