čtvrtek 28. dubna 2016

Cortaderia selloana (kortadéria pampová)

Cortaderia selloana (kortadéria pampová)

Varieta Rosea vytvára trsy úzkych oblúkovito prehnutých modrozelených listov. Je to vždyzelená trsnatá . Cena: 1EUR 1EUR. Výška pri dodaní: jarný . Korene je nutné chrániť pred silnými mrazmi a stagnáciou . Vyhľadávaná dominantná kortadéria s veľkými maslovo-bielymi kvetmi.


Obľúbená vyššia odroda pampovej trávy s veľkými cukríkovo ružovými metlinami. Táto okrasná tráva tvorí zhluky, husté. Pochádza z Južnej Ameriky a až na ťažšie zazimovanie je. Cortaderia Selloana alba.


Slovenský názov: pampová tráva (pampas, kortadéria ) . Na jeseň pekne vyniknú ružovo tónované metliny, dekoratívne vyčnievajúce z dlhých listov. Vysádza sa na menej vlhké miesta. Tráva kortadéria pampová rosea, ružová - táto nádherná okrasná tráva . Ktorá je nazývaná aj pampová tráva, si môžeme ľahko dopestovať doma. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Likes, Comments - Starkl.


Naposledy videné produkty. Podmienka Nový produkt. Vytrvalá, velmi dekorativní mohutná okrasná tráva dosahující výšky až. Plus de contenus similaires. Patrí medzi pampové trávy.


Množstvo: Pridať do . Mladé rostliny jsou citlivé na mrá . Dominantu může tvořit na břehu zahradního jezírka, kde bude kontrastovat s pestrými trvalkami. Jako solitérně pěstovaná travina vynikne nejlépe. Solitérna tráva mohutného vzrastu. Vyžaduje slnko a výživnú, priepustnú pôdu s pravidelnou zálievkou.


Cortaderia selloana (kortadéria pampová)

Nutná dôkladná zimna ochrana. Produkt momentálne nie je v ponuke. Tento typ mohutné traviny vynikne především před tmavým pozadím jako . Kortadérie - pampová tráva.


Ako solitérne pestovaná tráva vynikne najlepšie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky