středa 13. dubna 2016

Betonová stříška rovna

Plotové stříšky rovné. Sloupové hlavice rovné. Kompletní stroje, formy a příslušenství pro výrobu betonových prvků . Odolné a bezúdržbové oplocení Vašeho pozemku s dlouhou životností.


Kvalitní beton , tajné . Betonové výrobky Brno. Horní plocha je ve tvaru stříšky (sedlová), valbová, nebo rovná. Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s rustikálním . Je vhodná pro zastřešení plotu, pro zastřešení dělící či opěrné zídky, podezdívky budovy či pro zastřešení nejrůznějších okrasných sloupků. Stanové stříšky vyrábíme v pohledovém betonu-nebarvené.


Některé velikosti pak v provedení plochém- rovném. Stříšky na sloupky vyrábíme čtvercové s jedním . Univerzální zákrytové desky ( stříšky ) se vyrábí jako doplňkový sortiment ke zdicím tvarovkám a rumplovaným zdicím kamenům a lze je použít i při práci s cihlami. Fantazii se meze nekladou.


Betonová stříška rovna

Povrch vibrolitý strukturovaný můžete vybrat v šesti základních barvách a to pro rovné stříšky i pro plotové hlavice. Zdící prvky mohou stát. CSB - PLOTOVÁ STŘÍŠKA S OKAPNIČKOU. Hledáte CSB Naturblok tl. Systém betonových bloků, z kterých lze zděním na sucho stavět terasové opěrné zdi, . CS- BETON CSB-CSBlok Stříška štípaná linie javor.


BBC Stříška PSS. Zajímají Vás novinky z oblasti betonových stavebních prvků? Skladba kamenů - stříška rovná sloupková - roca, caoba, basanita, 35CZK.


Betonová stříška rovna

Nejprve je doporučujeme vyskládat na konstrukci plotu nasucho. Tak určíme přesné rozmístění . Skvělým doplňkem k betonovým plotovým tvarovkám a kamenům na zeď jsou zákrytové stříšky Diton. Pomohou Vám ochránit daný prostor před . Forma na sloupovou stříšku - Hlavice HHladká.


Zobrazení 1-z položek. TZÚS Praha rtifikační. KB-BLOK PS velká plotová stříška přírodní (50) betonové výrobky. Vrchní dílec může být rovný nebo rádiusový či s mřížkou a vše je možné kombinovat. Profilové stříšky a hlavice v několika barvách umožní barevné sladění celého díla.


Betonová stříška rovna

Zákrytové desky, Rovná , Sedlová. PARAMETRY BETONOVÉ PLOTOVÉ STŘÍŠKY. Krb nahore uzavírá oblouková stríska. К jejímu vyzdéní musíme postavit. Pracovní návod: posezenís .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky