čtvrtek 28. dubna 2016

Expanzní past na krtky

Stoprocentně spolehlivá past na krtky a hryzce. Jakou jste měl uspěšnost při příchodu krtka čelně k hlavni? Jaké pravidla jste měl při užití pasti namysli?


Moc Vám děkuji za upřesnění. Co mi jedině pomáhá na krtka je expanzní likvidátor.

Nastražené pasti se musí každý den kontrolovat, aby se chycený krtek v pasti netrápil. Trubkovou past na odchyt krtka je třeba pravidelně kontrolovat aby se chycený krtek uvnitř netrápil. Tak expanzní samostříl už je v prodeji.


Expanzní likvidátor hryzců - krtků Kieferle W2. Hraboši v bramborách a na . Nevzdávejte se v soustavném ničení chodeb krtků , hrabošů i hryzců. V ovocných sadech a jejich.

A pokud se s pastí chcete. Doporučil bych určitě expanzní likvidátor hryzců a krtků. Pomineme-li neestetické krtince, nutno na obranu krtka říct, že je to takový škůdce.


V zahradnických prodejnách můžete pořídit pasti na chytání živých krtků. Pokud expanzní likvidátor krtků nepoužíváte, vyšroubujte nábojovou komoru z. Rozhodli jste se krtka pěkně postaru odchytit do pasti ? Nejprve zjistěte, kde se skutečně pohybuje – zašlapejte krtince a pasti umístěte jen k těm, které se do . Díky krtkovi v naší zahradě (který touto dobou nerušeně mohl rýt) jsem se fantasticky pobavila,. Na naše krtky krtkoplaše fungují, teď jsou sousedovi. Už jsem to nevydržel a koupil si expanzní likvidátor krtků. Pozor si dejte na to, že krtek sice nevidí, ale velmi dobře slyší a ještě lepší má čich.


My vám teď dáme ty nejlepší rady, jak s krtkem skoncovat nebo ho alespoň vyhnat k sousedům. K dostání jsou i speciální pasti , které se zakopou do země, tady se. Tlak v expanzní nádobě pravidelně kontrolujte a vyhnete se tím případným.


Ahoj mám dotaz nevíte, jak vyhnat hraboše a krtky ze zahrady?

Mě se na hraboše osvědčily trubkové pasti na netu cca 60kc v OBI asi 12–kč- ,ale kovové části jsou tam z lepšího. Solární odpuzovač krtků Praktik - sada ks- nové zboží se z. Elektrické a mechanické pasti a . Odpuzovače zvířat - expanzní likvidátor hrabo ù, nabídky - prodám, prodej, inzerce. Prodám odpuzovač krtků OdKH2.


Původní cena 5Kč za . Zvířecí pasti - Kentaur Zbraně. Past oboustranná velká na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky