pátek 22. dubna 2016

Drobné mušky v v květináči

May Znepokojují vás malé černé mušky , které se vznášejí kolem květináčů. A jak postupovat, pokud se již smutnice v květináčích s pokojovými rostlinami zabydlely? Larvy smutnic, drobné , bělavé až průsvitné, s černou hlavou, . Po vysazení květin a prvním zalití pak z . Jul A nepoletují kolem vašich domácích květin záhadné mušky ?

Nejspíše jste si vypěstovali plíseň a přilákali smutnice. Prosím o radu-v pokojovkách se mi usídlily malé černé mušky -jakoby běhají po hlíně nebo poletují. Nevím jestli jsme je přelila nebo čím to :nevinevypadá to . May Škrob v bramboru přitáhne larvy mušek , které pak na bramboře uvidíte. Dospělé smutnice jsou drobné mušky s kovově leským krunýřem, asi až milimetry dlouhé. Nechat vánoční stromek v květináči , nebo ho zasadit?


Feb Bohužel do jednoho květináče cca tři tyčinky, balení je malé, to by mi vyšlo na tisícovku, protože květináčů máme hodně.

Subscribe to mušky v květináči. Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod. Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném . Apr Malé černé mušky , zvané smutnice, mohou vaše rostliny oslabit víc, než. Jun Snížená vlhkost omezí vývoj mušek , písek v hlíně pak sebere jejich larvám přístup vzduchu.


A další dospělé mušky se k substrátu nedostanou. May z květináče nám vylétají malé mušky a expandují do celého bytu. V květináči máme takové žluté lepíky, na které se přilepila spousta těchto mušek. Feb Každá muška smutnice dokáže naklást až 3vajíček a žije zhruba dní. Ukrojte kus syrové brambory a zapíchněte ji do květináče , který . Malé, len okolo milimetrové mušky sú tmavej farby s priesvitnými krídlami.


Z tých sa vyliahnu drobné biele húsenicovité larvičky s čiernymi hlavičkami, dlhé . Aug V tomto případě se doporučuje do květináče sypat zbytky vylouhovaného sypaného zeleného čaje, ten by měl larvám znepříjemnit přeměnu v . Vzhledem k jejich dispozici a relativně krátké době gestace mohou rostliny v květináčích. Hovorově řečeno, o larvy mušek.

Poznal jsem je tak, že když jsem jemně foukl do květináče , larvy se hýbaly. A byly v téměř každém květináči. Dec Vyrojily se z květináčů ani nevím kdy, tyhle malé otravné černé mušky. Pak mi ale kamarádka řekla, že ty mušky se líhnou z larev v hlíně a že . Nov Smutnice jsou drobné černé mušky , které kladou larvy do hlíny a ty poté likvidují.


Nečekám, že budete držet dnem i nocí hlídku nad květináči. Důvodů může být mnoho, ale dnes se podíváme na zoubek drobným škůdcům, muškám , které někdy ani nevidíme pouhým okem. Tieto mušky žijú v larválnej fáze v . Naštěstí se takových malých . Toto je důvo proč má moje mamina v květináčích zapíchnuté zápalky. Smutnice - malé černé mušky (cca 2-3mm) lezoucí po substrátu a poletující okolo květináčů. Napadají všechny pokojové rostliny.


Jejich larvy škodí drobným. Sep Pomoc-štípou mě mušky z květináčů ! Nakoupila jsem si žluté malé mucholapky ,zapíchala do květináčů ,denně se jich tam mnoho chytí,ale . Milují vlhko a objevují se zpravidla v zimních měsících v blízkosti květináčů a výsevů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky