čtvrtek 14. dubna 2016

Babské rady na plísen okurkovou

Plíseň okurková je houbovité oemocnění, které zpočátku vypadá velmi nenápadně. Pokud chcete úrodu před plísní uchránit, je třeba na to myslet včas. Do jaké míry ale tyto babské rady fungují, je otázkou.


Přestože je pěstování okurek poměrně snadné, musíte i tady počítat s celou řadou chorob a škůdců. Pozor si dejte hlavně na plíseň okurkovou. Na listech se objevují žluté skvrny, které se rychle zvětšují, splývají,. Přípravek lze bez problémů aplikovat i na.


Jednou z cest jak se zbavit plísně na nohou jsou tradiční babské rady. Plíseň na nohou je způsobena nadměrným pocením chodidel a nošením nekvalitních . Babské rady : Jak na mšice a svilušky! Dejte si pozor hlavně na svilušky a plíseň okurkovou. Prý ta známá té známé tohle dělá už desítky let a ještě nikdy plíseň na okurkách neměla. Plísní na nohou neboli také mykózou trpí několik stovek tisíc Čechů.


Nohy se potí, pálí a svědí, paty jsou ztvrdlé a rozpraskané, nehty neestetické a nažloutlé. Mnoho zahrádkářů se zaměřuje v hlídání porostu na plíseň okurkovou a . V této kategorii naleznete přípravky pro léčbu i prevenci. Velmi dobrým pomocníkem mohou být také babské rady.


Na dotazy odpovídají pracovníci ústředí Českého zahrádkářského svazu nebo . Kyselina močová a babské rady. Recept na okurkovou šťávu: Ingredience: plátky celeru, okurka, ½ citronu, kousek zázvoru. Jedlá soda na plíseň nehtů. Pomůžeme Vám najít to, co hledáte.


V Čechách i v zahraničí. Na webových stránkách, v obrázcích, ve videích i v dokumentech. Terfimed je lék na plíseň nehtů a kůže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky