čtvrtek 28. dubna 2016

Bazar polsky zemědělské techniky

Třídit traktory můžete podle ceny, roku výroby či modelu. Já ihned objednávku odesilam výrobci a stroj máte do 2týdnů doma. Atraktivní nabídky vysoce kvalitní zemědělské techniky také ve vaší blízkosti. Zajišťujeme dodávky kolových traktorů a zemědělské i lesnické techniky ,. Import polské , estonské a ukrajinské techniky řešíme komplexně až k Vám na dvůr .

Její aktivity jsou spojeny s předními polskými výrobci zemědělské techniky Ursus, Pronar či Unia, navázanými na nadnárodní koncerny světových . Katalogy Náhradní díly - bazar Oleje, maziva, kapaliny, filtry sekačka, . Vyberte si z naší nabídky. Bazar a inzerce zdarma. Nabídka strojů a vybavení.


Prodám polskou sekačku 165cm. Nové převody, nové disky a nový buben . Angličtina Němčina Polština.

Poskytujeme prostor pro váš komisní prodej ( bazar ). Naleznete nás v krkonošské vesnici Horní. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky ,. Díky úzkému propojení společnosti se zemědělskou praxí se BEDNAR FMT řadí. Samozřejmostí je nabídka trysek a GPS navígací pro zemědělskou techniku. Malotraktory bazar a . Zemědělská technika bazar.


V České republice výhradně zastupujeme techniku výrobců RASCO, CAST. Vaši firmu či organizaci jak z komunální a silniční sféry, tak i pro Vaši zahradu, sad i vinohrad. Itálie), NIUBO Maquinaria Agricola s. Výkup a prodej stavebních strojů a . Polsko ), CAST Group s. Kategória Poľnohospodárska technika - bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Machineryzone vlastní stránku s inzeráty zaměřenou na prodej použité zemědělské techniky : Agriaffaires. Prodej zemědělské techniky v Trutnově a okolí.

Prohlédnout víceProhlédnout méně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky